Üniversitemizde, akademik ve idari
personel ile öğrencilerin öğle yemeği hizmeti, mevsime göre gerekli kalori
ihtiyacı hesaplanarak herkesin eşit şartlarda öncelik sahibi olduğu ferah
mekânlarda, temiz ve kaliteli yemek olanağı sunulmaktadır. Yemeklerimiz, hijyenik
koşullarda, kaliteli ve gıda güvenliğine uygun ürünler kullanılarak dört
çeşitten oluşmaktadır.
Avşar Han Yemekhanelerinde yemek üretimi
yapılmaktadır. Burada yapılan yemekler;
Avşarhan Yemekhanesinde
Merkez Yerleşkesi Yemekhanesinde
İlahiyat Fakültesi Yemekhanesinde
Rektörlük Binası Yemekhanesinde taşımalı
olarak sunulmaktadır.
Bucak İlçe Yemekhanelerinde ise ;
Bucak Hikmet Tolunay MYO yemekhanesinde yemek
üretimi yapılmaktadır. Burada yapılan yemekler;
Bucak Sağlık Yüksekokulu,
Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu yemekhanesinde sunulmaktadır.
Ağlasun, Altınyayla, Çavdır, Gölhisar ve
Tefenni İlçelerindeki akademik ve idari personel ile öğrencilerin öğle yemeği
hizmeti, “Hizmet Alımı Yoluyla” ihale yapılarak yüklenici firmalar tarafından
sunulmaktadır.
Avşarhan Yemekhanesi, İstiklal Yerleşkemizde aynı anda 3 binden fazla kişiye hizmet vermektedir. Öğrenciler, tüm bu hizmetlerden Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yemekhane Kartı ile yararlanabilirler. Üniversitemizde ayrıca tüm fakülteler ve yüksekokullarda kantinler bulunmaktadır.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
İstiklal Yerleşkesi
Değirmenler Mah. Cevat Sayılı Bulvarı No:120/9
15200/BURDUR
+90 248 213 10 00
rektorluk@mehmetakif.edu.tr
© 2018 Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi